PEDIKURA

Pedikura je postopek nege nog. S pedikuro negujemo zdrave, utrujene in lažje poškodovane noge. Primerna je za vse, ženske in moške.

O pravem pomenu nege nog se večinoma zavedamo šele, ko nas začnejo težiti različne težave. Skozi čas, z današnjim tempom in načinom življenja, so težave s stopali vedno pogostejše.

Večina ljudi posveča več pozornosti predvsem negi nohtov na rokah, a na stopala pozabimo, saj so eden bolj obremenjenih delov telesa.

Noge in stopala nosijo našo celotno telo in težo. Velikokrat neprimerna obuvala povzročijo marsikatero težavo.

 

Z rednimi pedikurami vam pomagamo odpraviti težave:

• s suho ali z razpokano kožo,
• s prekomernim potenjem,
• z vraščenimi nohti ali
• s kurjimi očesi in
• z glivičnimi nohti.

Redno negovane noge so pogoj za lahkoten in prijeten korak.

 

V Izbi lepote lahko izbirate med:

KLASIČNO PEDIKURO: zajema namakanje nog v odišavljeni kopeli, odstranjevanje trde kože ter urejanje nohtov. Za prijetno gladka stopala naredimo piling z morskimi algami, namažemo kremico s penasto strukturo in za konec stopala zmasiramo z masažno kremo za stopala.

MEDICINSKO PEDIKURO je namenjema strankam, ki imajo težave s kurjimi očesi, z otiščanci, z glivičnimi in z vraščenimi nohti. Zajema namakanje nog v odišavljeni kopeli, odstranjevanje trde kože ter urejanje nohtov. Za prijetna gladka stopala naredimo piling z morskimi algami, namažemo kremico s penasto strukturo in za konec stopala zmasiramo z masažno kremo za stopala.

ANGELSKO PEDIKURO: noge namakamo v odišavljeni kopeli, odstranimo trdo kožo ter uredimo nohte . Za prijetna gladka stopala naredimo piling z morskimi algami, namažemo kremico s penasto strukturo in za konec naredimo 20 minutno masažo stopal.

LAKIRANJE in PARMANENTNO LAKIRANJE (geliš): lahko vključimo v pedikuro.

Pedikura

Dobrodošli v našem salonu