MANIKURA

-Roke so zrcalo človeka. –

Začetki manikiranja segajo 5000 let nazaj, v Indijo.
Kot lak za nohte so uporabljali kano. Pred 3000 leti so na Kitajskem
že imeli neke vrste lakov.

Naše roke so nenehno izpostavljene  zunanjim, mehanskim  vplivom in boleznim zato jih moramo skrbno negovati in ščititi.

Urejene roke in nohti so v komunikaciji izrednega pomena, hkrati so odraz naše negovanosti, zrcalo človeka in pogosto izdajajo našo starost.

Lepi nohti naredijo žensko očarljivo in samozavestno in tudi moški se vedno bolj zavedajo pomembnosti dobro negovanih rok.


V našem salonu vam nudimo:

  • Klasično manikuro je naravna nega rok in nohtov, katera je namenjena ženskam in tudi moškim. Zajema osnovno nego rok in nohtov pri kateri Vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in jo nahranimo z oljem. Roke za konec še zmasiramo s kremico katera jih nahrani in navlaži. Za konec vam lahko po vaši želji nohtke tudi nalakiramo.
  • Parmanentno lakiranje z GEL2 laki je primerno za stranke, katere želijo imeti popolnoma nalakiranje nohte od 3do 5 tednov. Gel 2 parmanentni laki so brez topil, osnovne podlage in nevarnih sestavin. Vsebujejo kalcijevo formulo katera spodbuja rast nohtov in so le-ti prožnejši in trši. Storitev se izvaja v kombinaciji z IBX sistemom, kateri zaščiti naše nohte pred procesom odstranjevanja.
    • Parmanento lakiranje z GREENIK laki je prav tako, kot GEL2, primerno za stranke, ki želijo imeti popolno nalakirane nohte od 3 do 5 tednov. Razlikuje se samo v tem, da je idealen za šibkejše nohte, saj zagotavlja večjo obstojnost.
    • IBX sistem je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo. Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji. Število nanosov je odvisno od vaših nohtov.
    • Geliranje nohtov je metoda podaljševanja nohtov z gelom, lahko pa se odločite tudi za geliranje vaših naravnih notov. Gel nohti so obstojni 3-5 tednov, na kar je potrebna obnova.
Manikura

Dobrodošli v našem salonu