OBLIKOVANJE TELESA

VACUSLIM 48

Vacuslim 48 fenomenalna metoda, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami poskrbi da boste v poletje ponosno vkorakali z napetim trebuhom in čvrsto zadnjico.

Rezultati se pri TEM INTENZIVNEM KURJENJU MAŠČOB pokažejo vedno in takoj.

VACUSLIM 48 JE NOVA REVOLUCIONARNA METODA HUJŠANJA PO KATERI IZGUBITE POL KILOGRAMA V SAMO POL URE?

Vacuslim 48 bo spremenil vaš pogled na kurjenje maščob saj pripravi vaše telo za NAJBOLJ OPTIMIZIRANO telesno izgubo maščob in po njemu se boste počutili kot prerojeni in po vsakem tretmaju LAŽJI. VACUSLIM 48 bo vašo ritko in stegna pripravil na poletje v vaši najljubši oblekici ali vročih hlačkah.

Vakum in aktivne sestavine iz kreme RAZBIJAJO MAŠČOBO z ultra hitrostjo, ki omogoča že po prvem tretmaju takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm). Drugi pozitivni učinki pa so tudi izgled kože in sama čvrstost, ki jo občutite po celotnem tretmaju. Občutek lahkotnosti po tretmaju je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

Terapija Vacuslim 48 je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo nanesemo posebno kremo in vas oblečemo v zato namenjeno vrečo. Nato lahko na zgornjem delu telesa nad vrečo izvedemo kak drugi tretma ali pustimo da med tem počivate, berete, poslušate glasbo ali gledate tv

NAJ ZA VAS KURIMO MAŠČOBE MI

 

KAKO POTEKA TA “BOMBASTIČNI” TRETMA

1) Na začetku vas čaka tehtanje in meritev različnih delov telesa za primerjavo pred in po tretmaju.

2) V drugem koraku vas v stoječem položaju kozmetični delavec namaže s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razkrajanje maščobe in odpravo viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.

3) V tretjem koraku vas kozmetični delavec povije do pasu v posebno vrečo za povijanje in vam pomaga se uležti na kozmetično mizo.

4) V spodnji del WRAPP VREČE za povijanje se vtakne cev ročnega sesalca. Prične se izsesavanje zraka, da se ustvari vakuum. Po izsesavanju zraka vas kozmetični delavec pokrije in nato odležite 30 minut, tako da vse aktivne sestavine iz VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek. V vmesnem času se lahko po vaši izbiri opravi nega obraza ali kakšna druga nega, ki ne moti tretmaja Vacuslim 48.

5) Po 30 minutah vam odstranijo WRAPP vrečo za povijanje, z brisačo popivnajo odvečno tekočino in nato naredijo anti-celulitno masažo z masažnim oljem.

6) V zadnjem koraku vas čaka ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih za najboljšo primerjavo.

Priporočamo: Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, uporabljajte Vacuslim 48 vsak drugi dan, 6-12 tretmajev. Največja pomembnost je redno vzdrževanje Vacuslim 48 tretmaja na domu.

 

 

STROJNA LIMFNA DRENAŽA očisti telo strupov in toksinov

Limfno drenažo najpogosteje izvajamo pri naslednjih strankah:

-z oteklinami vek, rok in nog

-oteklinah po operacijah raka

-terapija pri alergijah, opeklinah in brazgotinah

-pri slabi odpornosti telesa

-pri pogostih psihičnih in fizičnih naporih

-obvezna terapija po kavitaciji

Limfna drenaža se ne izvaja pri nosečnicah, rakavih boleznih in nagnjenosti k trombozi.

Oblikovanje telesa

Dobrodošli v našem salonu